Безплатна доставка при поръчка над 150лв Безплатна течност при закупуване на вейп

Плюсове и минуси при пазаруване на вейпове от Aliexpress

Пазаренето от Aliexpress е много лесно, но съществуват и някои неудобства. Те се случват доста често и хората се колебаят дали да закупят от там или не. Ето защо сме ви направили лист с предимствата и минусите.  

Предимства:

  Ниски цени Продуктите от Китай са доста евтини. Можете да откриете какво си пожелаете с цена 80% по – ниска от на останалите места. Също така има много намаления и купони, които може да използвате за още по – ниска цена.   Сигурно плащане Не се страхувайте да използвате кредитната си карта, системата им е много сигурна. Плащанията се изпращат на търговеца веднага след като получите продукта.   Безплатна доставка Почти всички продукти имат безплатна доставка. Също така ни дават избор от няколко начина на доставка на различни цени.   Проследяване на пратката Те имат завършена система за проследяване на пратки, като така имаме възможност да знам кога и къде се намира пратката ни по всяко едно време.    

Недостатъци

  Нямате комуникация с търговеца Въпреки, че има няколко начина да се свържете с търговеца, от нашият опит бихме казали, че е много трудно да питате конкретен въпрос, тъй като търговците често не знаят английски и отговарят с “yes” или “no”.   Няма продукти от Запада Качествените продукти в Aliexpress не са евтини. Имаме чувството, че всичко там струва 1$, но истината е, че качеството си има цена. Може да закупите китайски стоки, но не и стоки от Запада, дори и да са направени там. Доставката отнема до 2 месеца Доставката често е безплатна, но почти винаги отнема страшно много време, докато пристигне до вас. Случвало ни се е да чакаме пратка над 4 месеца. Ако имате бизнес и разчитате на бързата доставка, това не е мястото за покупки за вас.   Плащане с Paypal Плащането с Paypal е безопасно и бързо. Изключително удобно е при онлайн поръчки. В Aliexpress не можете да заплатите с Paypal по простата причина, че те имат своя собствена платформа за плащане, наречена Alipay. Подобна на Paypal, но китайска. Въпреки това може да платите с Visa, Mastercard.   Може да бъдете излъгани, ако не прочетете описанието Ако това, което закупите не отговаря на описанието си, Aliexpress ви защитава. Много често се случва да получим продукт, който не отговаря на описанието си и въпреки това да не ни върнат парите или пратят нов продукт.   Много продукти нямат качеството, което очакваме Повечето от стоките там, особено електрониката(вейпове и т.н.) са с ниско качество. Въпреки, че цената до някъде оправдава качеството, много хора остават недоволни.   Можете да видите много фалшиви ревюта 5 звезди Честа практика е търговците да купуват „ревюта 5 звезди“, както и хубави коментари, за да могат да изпълват продуктите им.   Купуването на вейпове от Aliexpress е доста рисковано. Никога не може да сте сигурни дали ви изпращат реплика или оригинал. Заради дългата доставка често гаранцията е изтекла, а дори и да е налична повечето търговци изобщо няма да ви обърнат внимание. При доставка продуктите, често не се пазят, като може да получите пратката си счупена или с неработеща батерия, случвало ни се е.