Безплатна доставка при поръчка над 150лв Безплатна течност при закупуване на вейп

За нас

Здравейте, екипът на VAPEX ви представя най –  новия  онлайн магазин за електронни цигари, вейпове,течности и консумативи.  Предоставяме ви висококачествени продукти на реални цени, безплатна и бърза  доставка,  и любезно отношение. Пушенето не е само навик, то е култура, стил и начин на живот. То е начин да забравим за всекидневните проблеми и задължения, и да се отдадем на удоволствието!

Всички знаем за некачествените продукти и абсурдните надценки по магазините и моловете. Омръзнало ли ви е да давате сума ти пари по кафетата за наргилета? Поради тази причина екипът на VAPEX ще ви осигури най – доброто качество на реалните цени. Електронните цигари и вейповете(електронните наргилета) са бъдещето!

Защо да изберете точно нас?
– реални цени, без надценки!
– високо качество!
– евтина и бърза доставка!
– добро отношение към клиентите!

VAPEX се намира в Бургас, България. Предлагаме доставки както в България, така и по целия свят. Ще ви държим в течение с най – новите технологии от света на модерния пушач. Вашето удоволствие е и наше!

Екипът на VAPEX се надява да се отличите с вкус и стил пред останалите, избирайки точно нас. Every Smoke has a story, buy VAPEX!

Фирма: ЕС – КЕЙ – ДЖИ ТРЕИЙДИНГ ООД

ЕИК:204471189